Andreea Frățilă pune lupa pe vedete

Află tot pentru telespectatori

Andreea Frățilă de la Metropola TV este mereu la curent cu tot ce mișcă în lumea mondenă și prezintă o emisiune fresh, dinamică, colorată, plină de informații și sfaturi utile venite de la specialiști. Știrile de ultimă oră despre vedetele de la noi sau din străinătate sunt comentate în amănunt de Frătzi și de invitații ei.

Pentru a o cunoaște mai bine, vă prezentăm un interviu în exclusivitate.

„Cel mai greu îmi este să vorbesc despre mine… Am 29 de ani, sunt zodia Capricorn și sunt un om îndrăgostit de televiziune. Sunt o fată obișnuită, râd mult, plâng la fel de mult. Cel mai important lucru pentru mine este că mi-am păstrat calitatea de a fi om într-o lume în care toți se transformă în actori.” s-a descris pentru aflutot.ro Andreea Frățilă.

Cristina Manea: Cum ești tu în viața de zi cu zi?

Andreea Frățilă: Frătzi e un om care își bucură sufletul din zâmbetele pe care le smulge celor din jur… asta am descoperit de curând, atunci când mi-am dat seama că iubesc să fac glume și să mă prostesc pentru că mă hrănesc cu energia oamenilor din jurul meu. Îmi place să râd mult, să fac glume multe și de multe ori proaste.

Cristina Manea: Ce trebuie să știe lumea despre tine și nu ai avut ocazia să spui până acum?

Andreea Frățilă: Contrar aparențelor, my middle name is „workaholic”. Sunt perfecționistă și îmi place ca tot ce poartă semnătura mea să fie impecabil. Muncesc de la 16 ani, am pornit de la job-urile de jos și nu mi-e rușine cu asta, din contră sunt mândră că am avut coloană vertebrală, că mi-am păstrat principiile și că tot ce am realizat a fost prin muncă și propriile forțe.

Cristina Manea: Cum ți-ai început cariera în televiziune? Cum a decurs cariera ta până acum?

Andreea Frățilă: Am început acum câțiva ani, când m-am înscris la un casting pentru un reality show la Kanal D. După o vreme mă sună o prietenă pe care o cunoscusem în echipa de producție, și-mi spune despre un job de redactor la Antena 1. M-am dus la interviu cu producătorul emisiunii care mi-a dat o lună de zile să-i demonstrez că pot să fac munca aceea, mai ales că intrasem într-o redacție cu oameni cu ani de experiență. După vreo trei săptămâni mi s-a spus că eram cea mai „tare descoperire” din ultima vreme și asta fiindcă în ciuda înfățișării mele muncesc pe coate. Apoi mi-am dorit să fiu reporter. Mi s-a dat o șansă „Asta e șansa ta să demonstrezi. Dar dacă te întorci fără material, mai bine nu te mai întorci!”. Deci, am plecat să caut o femeie pe care știam că o cheamă Geanina, că locuia într-un sat înainte de Bârlad, iar eu trebuia să o găsesc. Nici nu știam cum se cheamă satul. Cameramanul, care era cu mine, zicea: „Pe tine cine te-a angajat aici? Tu nici nu știi unde mergem!”. Am găsit satul, am dat și peste femeie, doar că ea nu voia să vorbească cu noi; nu știu de unde apăruseră și trei câini care mă lătrau la picioare, între timp, ajunsese și poliția în mijlocul străzii, alertată de vecinii care nu pricepeau ce se întâmplă acolo. Nu mai știu ce am zis, ce am făcut, dar m-am întors cu materialul, asta-i cert! După care au urmat ani în care am făcut de toate, de la redactor la producător pentru producții de renume din lumea televiziunii.

Cristina Manea: Descrie o zi normală din viața ta!

Andreea Frățilă: Trezit destul de dimineață, niciodată nu trec peste rutina de skin care, mă machiez, îmi aleg ținuta pentru redacție care întotdeauna conține high heels, îmi beau prima cafea în mașină ascultând piese cu un vibe bun pentru a-mi da o stare bună să am energie întreaga zi. Ajung la redacție încep primele glume să îmi trezesc colegii și să știe întreaga Metropolă că Frătzi a venit la muncă. Vorbesc cu producătoarea să stabilim ce trebuie făcut pe desfășurător. Urmează muncă de redacție, apoi merg spre make-up și mă pregătesc pentru emisiune. Întotdeauna îmi citesc textele cu voce tare și le memorez pentru că eu nu am avut și nu am prompter. După o zi plină, de obicei merg la sală sau alerg după haine, bijuterii și tot ce mai e nevoie pentru emisiune. În timpul săptămânii rar ies în oraș, de obicei mă ocup de lucruri administrative și merg devreme la somn, dacă nu dorm 8-9 ore nu te înțelegi cu mine, dar mai ales am grijă de cearcănele mele.

Cristina Manea: Ce înseamnă emisiunea pe care o prezinți pentru tine? Descrie-ne emisiunea: ce faci acolo, care este scopul emisiunii, ce subiecte abordezi.

Andreea Frățilă: „Frătzi află tot” este un vis împlinit. A apărut într-un moment în care eu îmi pierdusem orice speranță că voi ajunge vreodată prezentator, renunțasem la televiziune. Cei mai mulți oameni au pornit de la zero, dintr-o redacție, fiind omul bun la toate. Așa am fost și eu, omul bun la toate, care o ia de la zero, învață, greșește, repară și se face cumva remarcată de profesioniști care, atunci când vine momentul, îi propun să facă mai mult. Eu am avut prima dată rubrica mea la televizor fiindcă doi oameni mișto, Ana Maria Darie și Claudiu Perușco, au crezut în mine și mi-au dat această șansă, după ce am demonstrat de mai multe ori că o merit. Ulterior au remarcat talentul meu și rubrica s-a transformat în emisiune. Frătzi știe tot, află tot și stă toată ziua cu ochii pe evenimente și oameni interesanți, pe tot ce se întâmplă pe rețelele de socializare, asta fiindcă ea vrea să fie cât mai aproape de telespectatori și să le dea toate informațiile care circulă despre subiectele care-i interesează, de la vedete, la influenceri și tot ce ne pasionează din viața mondenă.

Cristina Manea: Cum ți s-a schimbat viața de când prezinți emisiunea?

Andreea Frățilă: Mă simt mai împlinită și am mai multă încredere în mine, îndrăznesc să visez mai mult și asta pentru că Dumnezeu mi-a arătat că primești ceea ce-ți dorești la momentul potrivit.

Cristina Manea: Ce planuri de viitor ai? Cum te vezi peste zece ani?

Andreea Frățilă: Îmi doresc să evoluez și să am șansa să mă manifest la potențialul meu maxim în ceea ce privește cariera mea… Peste zece ani, adică la 39 de ani… wow! Bun exercițiu de imaginație… mă văd pe terasa casei mele cu soțul meu, bând cafeaua, uitându-ne la copiii noștri care aleargă prin curte și spunându-ne „Am reușit!”… și bineînțeles profesional îmi doresc să fiu în continuare în casele românilor, punându-le zâmbetul pe buze.

Cristina Manea: Dacă ar fi să te muți din țară, unde te-ai muta definitiv?

Andreea Frățilă: Am locuit mulți ani alături de familie în Cipru, am făcut acolo grădiniță și școala generală… de multe ori am fost tentată să mă întorc din nou acolo pentru că o parte din familia mea este încă acolo, însă am ajuns să iubesc Bucureștiul, deși la început când m-am întors în România plângeam și aș fi făcut orice să mă întorc în Cipru. Sunt momente când mă gândesc că ar trebui să-mi încerc norocul în altă țară… însă deocamdată îmi lipsește curajul. Nu exclud varianta de a mă muta poate în USA, Emiratele Arabe…

Cristina Manea: Care sunt pasiunile tale? Dacă nu ai fi lucrat în televiziune, ce altceva îți plăcea să faci?

Andreea Frățilă: Sunt îndrăgostită de fashion și tot ce ține de beauty! Clar aș fi creat rochii sau aș fi fost make-up artist sau hair stylist sau designer de interior. Mă văd făcând asta!

Cristina Manea: Ce idoli ai? Cu cine ți se pare că semeni din lumea mondenă autohtonă sau internațională?

Andreea Frățilă: Mihaela Rădulescu forever! O admir enorm, mă inspiră mult, este un model pentru mine și nu de puține ori mi s-a spus… ești viitoarea Mihaela Rădulescu, ai ceva din ea. Mă simt măgulită când aud asta, sunt mică pe lângă ea, dar da, este idolul meu… Iar din online îmi place foarte mult Adelina Pestrițu, genială și ea!

Cristina Manea: Ce înseamnă Metropola TV pentru tine?

Andreea Frățilă: Metropola TV este locul unde visul meu a devenit realitate, este locul unde mi s-a dat șansa să demonstrez ce pot, este o a doua casă pentru mine, o a doua familie.

Cristina Manea: Ce-i sfătuiești pe jurnaliștii care sunt la început de drum?

Andreea Frățilă: Să aleagă această carieră doar dacă sunt cu adevărat îndrăgostiți de televiziune. Nu este o meserie deloc ușoară, deși din fața televizorului așa pare. Multă pasiune și un gram de nebunie, mereu o spun: în televiziune dacă nu ești puțin nebun, trebuie să devii, altfel nu reziști! Să lupte și să nu-și piardă niciodată speranța, visele devin realitate.

Site-ul aflutot.ro susține adevăratele talente

Vă așteptăm cu întrebări care vor primi răspunsuri utile și prompte. Dacă vreți să fiți consiliați de un designer vestimentar, nu ezitați să ne contactați. Vă oferim cu toată încrederea informații despre sănătate. Frumusețea, exterioară sau interioară, vă este menținută de specialiștii noștri. Pentru că la orice vârstă puteți învăța, vă oferim meditații pentru limba română. Abonați-vă și apelați cu încredere la consultațiile noastre online.

Consultaţii Online

Distribuie:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Site-ul aflutot.ro vă așteaptă cu întrebări care vor primi răspunsuri utile și prompte. Dacă aveți nevoie să fiți consiliați de un designer vestimentar, nu ezitați să apelați la noi. Atât cât putem vă oferim cu toată încrederea informații despre sănătatea dumneavoastră. Frumusețea, exterioară sau interioară, vă este menținută de specialiștii noștri. Pentru că la orice vârstă puteți învăța, vă oferim meditații pentru limba română. Abonați-vă și apelați cu încredere la consultațiile noastre online.

Vrei să fii la curent cu cele mai utile informații?