Miriam Stoica, vedetă de mică

Fetița minune de la Ploiești, un exemplu pentru generația nouă

Miriam Stoica este o fetiță despre care se spune că fredonează încă de când era în fașă. Cu simplitate și modestie, pășește pe scenă, de parcă se transformă într-un înger. Domnișoara de 11 ani interpretează melodii greu de cântat și pentru cei cu experiență. Timbrul ei vocal este recunoscut internațional.

Pentru a o cunoaște mai bine, am făcut un interviu interesant, unde Miriam ne va împărtăși gândurile ei.

Cristina Manea: Cum este să fii o mică artistă?

Miriam Stoica: Este foarte frumos să fii o mică artistă! Este un vis împlinit! De mică, mică mă vedeam pe scenă și acum, pentru că mi s-a îndeplinit visul, este extraordinar și peste ceva timp aș vrea să fiu o mică mare artistă și mai cunoscută decât sunt acum!

Amănuntele importante pe care trebuie să le știe lumea despre starul de la Ploiești:

„Mă numesc Miriam Stoica, am 11 ani și studiez canto și pian de la vârsta de patru ani. În vara anului 2020 am absolvit cursurile de modelling la Școala de Arte VOX Apollo. Sunt veselă, sociabilă, responsabilă (așa spune Alina, profesoara mea de canto) și îmi place cel mai mult să fiu pe scenă.” s-a descris zâmbitoare Miriam Stoica.

Cristina Manea: Cum ți-ai descoperit vocația atât de mică? Cine ți-a descoperit talentul?

Miriam Stoica: Pot spune că mama mi-a descoperit talentul de a cânta! Cântam foarte des prin casă așa că mama a decis să urmez un curs de canto. Mi-a plăcut extrem de mult, așa că am continuat și acum asta este pasiunea mea, să cânt!

Cristina Manea: Ce-ți place să faci cel mai mult?

Miriam Stoica: În timpul liber îmi place să citesc, să vizionez un film împreună cu familia sau cel mai mult îmi place să mă plimb cu bicicleta împreună cu prietenii, dar pe lângă aceste activități din timpul liber, cel mai mult îmi place să cânt!

Cristina Manea: Care este cariera pe care ți-o dorești?

Miriam Stoica: Când eram mai mică cel mai mult îmi doream să ajung să cânt pe scene nu doar naționale, ci și internaționale. Mi s-a îndeplinit acest vis în 2018 când am participat pentru prima oară la un concurs internațional, adică la Angel Voice în Serbia unde am obținut premiul întâi și acum cel mai mult îmi doresc să fiu o artistă cunoscută!

Cristina Manea: Unde te vezi peste zece ani?

Miriam Stoica: Peste zece ani mă văd pe cele mai mari scene din America, să am concerte proprii și fani ce îmi cunosc și aclamă numele!

Cristina Manea: Ce-ți place cel mai mult să studiezi?

Miriam Stoica: Cel mai mult îmi place să studiez muzica și tot ce este legat de muzică! Cântatul este ce îmi doresc să fac în viață și cred că acest lucru o să vreau să îl fac mereu!

Cristina Manea: Ce-ți place să cânți? Care este melodia ta preferată?

Miriam Stoica: Îmi place să cânt orice stil de muzică, nu am un stil preferat, dar piesa mea preferată este Fight Song, o piesă considerată de mulți soliști o provocare și care mi-a adus multe premii, cel mai important fiind Trofeul Festivalului, obținut la concursul ALEXIS on TOUR!

Cristina Manea: Ce simți când ești pe scenă?

Miriam Stoica: Pe scenă mă simt uimitor! Simt că toți spectatorii sunt conectați cu mine prin piesa pe care o cânt și se simte emoția pe care le-o transmit!

Cristina Manea: Cine te susține în drumul tău spre succes?

Miriam Stoica: Părinții mei sunt cei care m-au susținut mereu și care mă susțin în continuare în orice fac! Ei sunt mereu lângă mine și dacă ei nu ar fi fost să mă susțină sau să îmi explice despre ce este vorba în această meserie, nu cred că aș fi ajuns până aici așa că vreau să le mulțumesc din tot sufletul meu!

Cristina Manea: Care sunt artiștii tăi preferați? Cu cine ți se pare că semeni?

Miriam Stoica: Artiștii mei preferați sunt Ariana Grande, Jessie J și Katy Perry, dar nu cred că semăn cu niciuna! Fiecare are un stil aparte! Cel mai mult semăn cu tata!

Cristina Manea: Ce le recomanzi copiilor talentați?

Miriam Stoica: Eu le recomand să creadă în visul lor și să muncească pentru tot ce își doresc pentru că totul se obține doar prin muncă și iubire!

Cristina Manea: Care este acum cea mai mare dorință a ta?

Miriam Stoica: Acum cea mai mare dorință a mea este să devin o cântăreață cunoscută și să ajung să predau la școala mea proprie de canto!

Cristina Manea: Ce faci pentru a-ți îndeplini visul?

Miriam Stoica: Pentru a-mi îndeplini visul muncesc și fac tot ce este necesar pentru a ajunge unde îmi doresc! Nu mă las niciodată oricât de greu ar fi și nu mă voi lăsa! Muncesc în continuare pentru ceea ce îmi doresc și știu că voi ajunge acolo unde îmi doresc!

Miriam Stoica, printre cei mai talentați copii ai României

Cu un palmares bogat de premii naționale și internaționale, fetița minune de la Ploiești acaparează publicul de fiecare dată când este pe scenă. Cu un talent aparte, Miriam Stoica câștigă inimile oamenilor peste tot în lume. Aplauzele și laudele pe care le primește o fac să meargă spre succesul dorit.

Carismatică și inteligentă, mica artistă nu se lasă impresionată de niciun obstacol și pășește triumfătoare spre marea victorie. În această toamnă, Miriam Stoica pregătește un proiect tv impresionant alături de nume mari. Emisiunea pe care o va prezenta vă va încânta cu siguranță.

Articole plăcute și utile

Site-ul aflutot.ro vă așteaptă cu întrebări care vor primi răspunsuri utile și prompte. Dacă aveți nevoie să fiți consiliați de un designer vestimentar, nu ezitați să ne contactați. Vă oferim cu toată încrederea informații despre sănătate. Frumusețea, exterioară sau interioară, vă este menținută de specialiștii noștri. Pentru că la orice vârstă puteți învăța, vă oferim meditații pentru limba română. Abonați-vă și apelați cu încredere la consultațiile noastre online.

Consultaţii Online

Distribuie:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Site-ul aflutot.ro vă așteaptă cu întrebări care vor primi răspunsuri utile și prompte. Dacă aveți nevoie să fiți consiliați de un designer vestimentar, nu ezitați să apelați la noi. Atât cât putem vă oferim cu toată încrederea informații despre sănătatea dumneavoastră. Frumusețea, exterioară sau interioară, vă este menținută de specialiștii noștri. Pentru că la orice vârstă puteți învăța, vă oferim meditații pentru limba română. Abonați-vă și apelați cu încredere la consultațiile noastre online.

Vrei să fii la curent cu cele mai utile informații?